Go to Top
              NL        EN















1_Data_Cuisine
Data Cuisine | 2-daagse workshop: Susanne Jaschko en Moritz Stefaner

Hoe smaakt data? Kun je je voorstellen hoe een vissoep smaakt, gemaakt van een recept dat gebaseerd is op visserijgegevens van de regio? Of hoe het zou zijn als een pizza de populatiemix van Friesland uitbeeldt?

Data Cuisine onderzoekt hoe je data uitdrukt in voedsel – of noem het maar eetbare diagrammen. Na Helsinki, Barcelona, Berlijn en Basel komt de tweedaagse workshop nu naar MAF in Leeuwarden. Ontdek in de workshop hoe je lokale data kunt uitdrukken in lokaal voedsel en ontdek nieuwe manieren om de verhalen achter de data te vertellen.

Data Cuisine is een project van datavisualisatie-specialist Moritz Stefaner en Prozessagenten / Susanne Jaschko. In deze workshop werken ze samen met Klaas Kasma, chef-kok bij Kookatelier De Kleyne Sint Jacob in Leeuwarden.

Vrijdag 6 november
15.00-20.00 uur, Westerkerk

Zaterdag 7 november
10.30-16.00 uur, Kookatelier De Kleyne Sint Jacob
16.30-18.00 uur, Westerkerk

Aantal deelnemers: maximaal 15 | Prijs: € 45,00
Aanmelden via: mediaartfriesland@gmail.com.

 


Wanneer: Vrijdag 6 november | Zaterdag 7 november

Locatie: Westerkerk | Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

Categorie: old talents workshops