‘Ga zitten, pak een stoel, schuif aan…’
Een stoel is veel meer dan een meubel. Hij is een uitnodiging om bij elkaar te komen, verdieping te zoeken, verbinding te maken.

Grab a Chair is een project van Ronald van der Zwaag en Sarah Sixma voor Leeuwarden – Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Met dit project willen ze op een ongedwongen manier ontmoetingen tot stand brengen en mensen vanuit verschillende achtergronden bij elkaar brengen. Niet alleen in Friesland maar ook in de rest van de wereld.

Ronald en Sarah verzamelen stoelen en versieren die samen met een ieder die graag mee wil doen. Vervolgens gaan de stoelen de wereld in. Lijkt het je wat dat de door jou gepimpte stoel straks in Griekenland op het strand staat? Of in het centrum van Helsinki? Meewerken aan Grab a Chair kan tijdens MAF elke dag.

POTLUCK DINNER
Op vrijdagavond 15 december – vanaf 19:00 uur – nodigt Grab a Chair je uit voor een potluck dinner op het Media Art Festival. Maak wat lekkers voor jezelf en een tweede persoon en laat bij de ingang weten dat je voor het etentje komt. Dan is de entree gratis.

www.grabachair.nl