WORKSHOPPROGRAMMA CMD 
Worldbuilding is een designstrategie die gebruikt wordt om narratieve gehelen neer te zetten en uit te werken. Je ontwerpt eerst de wereld en daarna specifieke verhalen die uit die wereld komen. Worldbuilding wordt gebruikt in films en theater maar is steeds vaker ook een uitgangspunt voor transmedia storytelling. De workshop is twee uur lang waarin je via diverse opdrachten en technieken werkt aan je eigen wereld. Gedurende de hele middag is het voor publiek mogelijk om ook hun eigen wereld te ontwerpen aan de speciale ‘ontwerp je eigen wereld’ tafel. Maximum deelnemers: 40.

Woensdag 13 december | 14:30 uur

___________________________

De opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) van NHL/Stenden Hogeschool verzorgt op woensdag 13 december een workshopprogramma bij MAF die helemaal in het teken staat van storytelling, design en muziek. De workshops staan open voor studenten van het CMD maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelden strekt tot aanbeveling want vol = vol.

Alle workshops van het CMD-programma zijn gratis, maar alleen als je je opgegeven hebt via mediaartfriesland@gmail.com. Losse entree is € 3,00.