Help je mee?


Heb je interesse om te vrijwilligen en mee te werken aan LUNA 2024? Hartstikke leuk!
Licht- en mediakunst-festival LUNA 2024 vindt plaats van 26 januari tot en met 11 februari in Leeuwarden met een expositie van jonge makers, LUNA Young Masters, in het Stationskwartier (Snekertrekweg 1) en allerlei activiteiten daaromheen. Van 1 tot en met 3 februari vindt LUNA Nights plaats, met prachtige lichtkunstwerken van gerenommeerde makers in de binnenstad en het Spoordokgebied van Leeuwarden.

Wat ga je doen?
Vind jij het leuk om mensen te ontvangen, wegwijs te maken en te voorzien van informatie? Of ben jij juist iemand die kan opbouwen en afbreken voor en na het festival? We hebben voor de LUNA Young Masters expositie in het Stationskwartier mensen nodig voor bij de entree en in ons café en als gastheer/-vrouw. Hiernaast kunnen we tijdens opbouw- en afbreekperiode van de expositie extra handen gebruiken en hebben we chauffeurs nodig om bijvoorbeeld kunstenaars op te halen of voor productiedoeleinden. Tijdens LUNA Nights hebben we vrijwilliger nodig die in de stad bij de kunstwerken staan, die het publiek te informeren, de veiligheid garanderen, de weg wijzen, etc. Je kunt je opgeven voor meerdere functies en op meerdere dagen om het leuk afwisselend te houden.

Wat je mee gaat maken
Je werkt in een internationaal team;
Je doet waardevolle ervaringen op;
Je leert de lokale kunstgemeenschap kennen en ziet inspirerende kunstwerken.

Ben jij minimaal vier uur beschikbaar en wil jij ons helpen om LUNA 2024 tot leven te brengen? Meld je aan! Klik op de knop voor het aanmeldformulier en vul je gegevens in en naar welke vrijwilligerstaak je voorkeur uitgaat! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Mail ons dan gerust.

Loading...