keunstwurk, studie-/netwerk middag

Vrijdag 17 februari

Op vrijdag 17 februari organiseert het Steunpunt Beeldende Kunst van Keunstwurk tijdens LUNA twee leerzame workshops voor kunstenaars, met aansluitend een netwerkborrel. Daal is iedereen uit het (semi)professionele Friese kunstklimaat welkom, van kunstenaar tot museumdirecteur tot curator. De workshops worden gegeven door professionals in het veld en zijn bedoeld voor kunstenaars die willen leren hoe je een goed artist statement schrijft en hoe je jouw artistieke praktijk kunt pitchen tijdens het ‘netwerken’ in de kunstsector. 

Tijdens de aansluitende netwerkborrel wordt kort de voortgang van het plan voor het komende jaar besproken, zoals dat samen met de netwerkpartners van het Steunpunt is opgezet. Daarna is er ruim de tijd om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen voor de toekomst. 

Wil je meer informatie ontvangen over de bijeenkomst of je opgeven voor de workshops en/of netwerkborrel? Stuur dan een mailtje naar beeldendekunst@keunstwurk.nl of houd de website van Keunstwurk in de gaten.

 

 

Loading...