Roslyn SChwengle (1999, NL)

Overcome

Overcome is een 3-delig paneel dat een verhaal vertelt over een reis in een andere tijdsperiode naar een onbepaalde bestemming. De dingen die we meemaken, de ervaringen die we hebben opgedaan, de lessen die we hebben geleerd, de mensen die we onderweg hebben ontmoet en die we hebben verloren, de vaardigheden die we hebben opgedaan, onze dromen, onze worstelingen, onze glorie, onze pijn. Elke keuze die je hebt gemaakt heeft je precies naar dit punt in de tijd geleid. Dingen zullen misschien nooit meer hetzelfde zijn, maar dat was ook niet de bedoeling.

Ons doel is om te evolueren en beter te worden door onze tegenslagen, toewijding en succes. In het leven moeten we improviseren, aanpassen en overwinnen. Het is wat ons voorbereidt op de onzekere toekomst.

Roslyn Schwengle, geboren op Aruba studeerde in 2021 af aan Academie Minerva in Fine Arts. In haar multidisciplinaire en surrealistische kunstpraktijk gebruikt ze felle kleuren, licht, potloden, verf en andere media waarmee ze impulsen wil blootleggen en het onderbewuste aan de toeschouwer wil presenteren.

Loading...