LUNA 2024

26 Januari – 11 Februari

Leeuwarden

Moving HeadsHet overkoepelende thema voor LUNA 2024 is Moving Heads. We willen mensen prikkelen en uitdagen, hoofden in beweging brengen. Moving Heads staat voor de mensen die letterlijk in beweging komen om kunst in de stad op te zoeken. Met ons uitgebreide Currents programma proberen we hoofden zowel dezelfde kant op te laten draaien als recht tegenover elkaar neer te zetten. En uiteraard refereren we aan de grote, zeer beweeglijke lampen die ook dit jaar zeker weer te bewonderen zijn tijdens LUNA, dat tijdens de LUNA Nights dit keer ook de weg naar het Spoordokgebied weet te vinden.

–> programmaboekje


26 jan – 11 feb


Tijdens LUNA Young Masters toonden veertien jonge nationale en internationale talenten in het Stationskwartier hun licht- en mediakunstwerken.


Programma


In het randprogramma Currents zoeken we de verdieping rond ons thema ‘Moving Heads’. Van feestelijke avonden tot netwerkmogelijkheden en niet te vergeten onze Theme Nights, waarin we verdieping zoeken met gastsprekers, panels, presentaties en discussies.


1/2/3 Feb


LUNA & Friends: projecten van instellingen, bedrijven en vrienden die graag op eigen gelegenheid deel uitmaken van ons programma en daarmee zeer welkome gasten zijn. Wie zulke vrienden heeft, hoeft niets te vrezen.


LUNA Young Masters

Van 26 januari t/m 11 februari 2024
OPENdagelijks van 10.00 – 22.00 uur
AFWIJKENDE OPENINGSTIJDENOp zondag 11 februari open tot 17.00 uur.
LOCATIEStationskwartier, Snekertrekweg 1, 8912 AA Leeuwarden
CONTACTmediaartfriesland@gmail.com
ENTREE€ 11,00 | studenten € 7,50 | t/m 16 jaar gratis
PASSEPARTOUT€ 19,50 | studenten € 12,50

*) Met een passepartout kun je gedurende de hele festival periode de expositie en alle specials, voor minder dan twee keer de dagprijs!

LUNA Nights

Van 1 t/m 3 februari 2024
TE ZIEN’s avonds van zonsondergang tot 23.00 uur
LOCATIEBinnenstad en Spoordokgebied, Leeuwarden
CONTACTmediaartfriesland@gmail.com
ENTREEGratis, met uitzondering van de LUNA Young Masters expositie

Rondleidingen

Prijzen voor rondleidingen en workshops zijn op aanvraag, zie hier voor meer informatie. Voor boekingen en vragen kun je contact opnemen met mediaartfriesland@gmail.com. Ook kun je tijdens LUNA Nights een tour boeken bij A Guide to Leeuwarden: hier kun je reserveren.

Toegankelijkheid

De LUNA Young Masters expositie vindt plaats in het Stationskwartier in Leeuwarden. Er is een kleine trap bij de hoofdingang, maar het is mogelijk om een andere ingang van het gebouw te gebruiken. Wil je daar gebruik van maken? Aarzel dan niet om dat van tevoren te melden via mediaartfriesland@gmail.com.

LUNA 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Loading...