Rabee Kanafani

LUNACY

Rabee Kanafani onderzoekt in zijn intense en ontroerende composities de symboliek achter licht, duisternis, spiritualiteit en de betekenis van het leven. Met de audiovisuele ervaring ‘Lunacy’ kijkt hij naar de relatie tussen de volle maan en onze geestelijke gezondheid. De volle maan riep altijd al verhalen op over magische rituelen en weerwolven. Wat vertellen deze verhalen over ons? De installatie roept diepe en intense gevoelens op. De soundscapes en visuals trekken van de lichtste zijde naar de donkerste randen van de maan en voeren zo van de gekte die de maan oproept naar de waanzin in onszelf.

Rabee Kanafani studeerde aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. De eerste keer dat hij naar de bioscoop ging, was een fundamentele ervaring voor hem. Hij nam de magie van de soundscapes, muziek en emoties die de film opriep in zich op en nam ze mee naar zijn kunstenaarschap. Rabee creëert intuïtieve muziek en visuals, introspectieve en cathartische verkenningen die staan voor zijn innerlijke zoektocht.

LUNA 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door

Media Art Friesland is onderdeel van de Noordenaars en lid van ILO.

Ondersteund door

CONTACT

Stichting Media Art Friesland
Postadres: Achter de Hoven 21
8933 AG Leeuwarden
Email: mediaartfriesland@gmail.com

[et_pb_social_media_follow icon_color=”#ffffff” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”20px” _builder_version=”4.16″ custom_button=”on” custom_padding=”18px|||||” global_colors_info=”{}” icon_color__hover_enabled=”on|hover” icon_color__hover=”#6cc4d5″] [et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” url=”https://www.facebook.com/LUNAleeuwarden/” icon_color=”#000000″ use_icon_font_size=”on” _builder_version=”4.16″ background_color=”#ffffff” background_enable_color=”on” custom_button=”on” button_text_color=”#6cc4d5″ global_colors_info=”{}” follow_button=”off” url_new_window=”on”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network] [et_pb_social_media_follow_network social_network=”instagram” url=”http://www.instagram.com/luna_leeuwarden” icon_color=”#000000″ _builder_version=”4.16″ background_color=”#ffffff” background_enable_color=”on” global_colors_info=”{}” follow_button=”off” url_new_window=”on”]instagram[/et_pb_social_media_follow_network] [et_pb_social_media_follow_network social_network=”linkedin” url=”https://www.linkedin.com/company/media-art-friesland/” icon_color=”#000000″ _builder_version=”4.16″ background_color=”#ffffff” background_enable_color=”on” global_colors_info=”{}” follow_button=”off” url_new_window=”on”]linkedin[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow]

(c) EV Design voor Media Art Friesland 2022

Loading...