ROBERT SEIDEL (DE)

Weven

LOCATIE: PRINSENTUIN

Robert Seidel is een Berlijnse kunstenaar die gespecialiseerd is in het maken van projecties, installaties en experimentele films. Zijn werk is vertoond op tal van internationale festivals, evenals in galeries en musea zoals het Palais des Beaux-Arts Lille, ZKM Karlsruhe, Art Center Nabi Seoul, Young Projects Los Angeles, Museum of Image and Sound São Paulo en MOCA Taipei. Voor zijn werken ontving Seidel diverse prijzen, waaronder de Honorary Award van de KunstFilmBiennale in Keulen en de Visual Music Award Frankfurt.

In zijn werk is Seidel geïnteresseerd in het verleggen van de grenzen van geabstraheerde schoonheid door middel van cinematografische benaderingen, maar ook vanuit de wetenschap. Door het organische samenspel van verschillende structurele, ruimtelijke en temporele concepten creëert hij een continu evoluerende complexiteit. Uit dit veelzijdige perspectief ontstaat een verhalend skelet, waarmee kijkers verbinding maken met het kunstwerk op een evolutionair niveau.

Tijdens LUNA presenteert Seidel zijn werk in de Prinsentuin. Laat je verrassen, want het belooft een waar spektakel te worden!

www.robertseidel.com

Loading...