Help je mee?


Heb je interesse om te vrijwilligen en mee te werken aan LUNA 2023? Hartstikke leuk!

Lichtkunstfestival LUNA 2023 vindt plaats van 3 tot en met 19 februari in Leeuwarden met een expositie van jonge makers, LUNA Young Masters, in het Stationskwartier (Snekertrekweg 1) en allerlei activiteiten daarom heen. In het midden van het festival vindt LUNA Nights plaats, van 9 tot en met 11 februari, met prachtige lichtkunstwerken van gerenommeerde makers in de binnenstad van Leeuwarden!

Ben jij minimaal vier uur beschikbaar en wil jij deel uitmaken van deze unieke ervaring en ons helpen om LUNA 2023 tot leven te brengen? Meld je aan!

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om mensen te ontvangen, wegwijs te maken en te voorzien van informatie? Of ben jij juist du00e9 persoon die kan opbouwen en afbreken vooraf en na het festival? We hebben voor de LUNA Young Masters expositie in het Stationskwartier mensen nodig voor bij de entree en in ons cafu00e9 en als gastheer/-vrouw. Hiernaast kunnen we tijdens opbouw- en afbreekperiode van deze expositie extra handen gebruiken en hebben we chauffeurs nodig om bijvoorbeeld kunstenaars op te halen of voor productie-doeleinden.

Tijdens LUNA Nights hebben we vrijwilligersu00a0nodig die in de stad bij de kunstwerken staan, om het publiek te informeren, de veiligheid te garanderen, de weg te wijzen, etc.

Je kunt je opgeven voor meerdere functies, op meerdere dagen om het leuk afwisselend te houden.

  Wat je mee gaat maken

  • Werk in een internationaal team;
  • Je doet waardevolle ervaringen op;
  • Je leert de lokale kunstgemeenschap kennen en maakt inspirerende kunstwerken van dichtbij mee.

  Klik op de knop voor het aanmeldformulier en vul je gegevens in en naar welke vrijwilligerstaak je voorkeur uitgaat! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Mail dan gerust naar volunteers.mediaartfriesland@gmail.com.

  Loading...